Nieuw bij ’t Stoepje Patrick Koelewijn!
Geplaatst op: 14 mrt 2023

Nieuw bij ’t Stoepje bakker  Patrick Koelewijn!! 

Heb jij al leuke plannen met Pasen? Een gezellig Paas ontbijt, Paas brunch of Paas diner met familie of vrienden? ’t Stoepje bakker Patrick Koelewijn heeft nieuwe favorieten om jouw Paastafel compleet te maken. Ontdek onze nieuwe Paas toppers:  

 

300x300-zoete focaccia-2.png

Zoete Focaccia 
Bij een Focaccia denk je vaak aan iets hartigs. Maar, het kan ook anders. Onze productontwikkelaar heeft daarom een zoete Focaccia bedacht. Hoe heeft Mike dat dan gedaan? Hij heeft een heerlijk mals feestbrood gebakken en deze afgetopt met bosvruchten en kruimeldeeg.      

 

300x300-05804 Lente brood.png

Lente Brood
Ons Lente Brood is een heerlijke, grote vruchtenbol. Deze is gevuld met amandelspijs, vermengd met gele room en mango. Dat maakt dit product uniek. Dit Lente Brood is echt dé verrassing voor deze Pasen!     

300x300-300x300-00000 Breekbrood Kaas Pesto-2.png

Breekbrood Kaas Pesto
Een Breekbrood met een knapperige korst, gevuld met verse groene pesto en kaas. Dit brood is perfect voor tijdens de borrel of voor op tafel tijdens de Paasbrunch.  

  

300x300-06581 Paasstol amandelspijs amandelschaafsel.png

Paas Stol
Ook dit jaar hebben we weer de heerlijkste Paasstollen speciaal voor jou, met liefde gemaakt. Met banketspijs, amandelspijs of gewoon zonder spijs, we hebben voor ieder wat wils!

  

300x300-00000 roomboter pastel de nata.png

Pastel de Nata
Deze traditionele Portugese gebakjes worden gemaakt op basis van een roomboter korstdeeg. De gebakjes zijn gevuld met een crème van citroen en kaneel. Ze zijn heerlijk smeuïg en vol van smaak. De favoriet voor jong en oud.  

  

300x300-00000 frambozen croissant.png

Roomboter Frambozen Croissant 
De gevulde Frambozen Croissants worden gemaakt met echte Roomboter. Het is de klassieke Croissant van ’t Stoepje gevuld met een heerlijke vulling van frambozen. Heerlijk bij het ontbijt, de lunch of als lekker tussendoortje.

  

 

300x300-00000 Choco Hazelnoot coissant.png

Roomboter Choco Hazelnoot Croissant 
Deze heerlijke Croissant wordt gemaakt met echte roomboter en is gevuld met heerlijke chocolade. De Croissant heeft een topping van echte stukjes chocolade. De perfecte snack voor tussendoor, de lunch of voor bij het ontbijt.   


 Heb jij ons ruime assortiment aan heerlijk Paasgebakjes al ontdekt? Bekijk deze hier

Meer nieuws