Over ons

Over ’t Stoepje bakker Patrick Koelewijn 

Vader en zoon samen op de markt. Sinds 2022 heeft Patrick het stokje overgenomen van zijn vader Bram. Bram blijft nog twee dagen gezellig mee gaan naar de markt. Er zijn namelijk twee dingen waar Bram gelukkig van wordt; het verkopen van de lekkerste producten en het vrije leven, buiten, op de markt. Met zijn baan als ’t Stoepje bakker heeft hij deze twee dingen gecombineerd. Zo is elke dag weer een feestje. 

Hoe is het voor Bram begonnen? 

Toen Bram 27 was, begon hij al op de markt. Terwijl zijn hele familie in de vis werkte, ging Bram aan de slag met brood en banket. De marktbakker waar Bram voor werkte, was nog niet ’t Stoepje. Bram nam de markten al snel over en stapte toen over naar ’t Stoepje. Hij begon met wekelijks 3 markten en uiteindelijk kon je hem op 6 markten vinden. 

Liefde voor ’t Stoepje van generatie tot generatie

Toen Brams zoon Patrick 13 jaar was ging hij voor het eerst mee naar de markt. Vanaf zijn 16e ging hij 5 dagen per week mee met zijn vader. Door de jaren heen heeft hij hart voor ’t Stoepje gekregen en veel passie voor de producten. Per 2022 heeft ’t Stoepje bakker Patrick het stokje overgenomen. Met zijn vlotte babbel en gezelligheid kun je wel zeggen dat hij gemaakt is voor het marktleven. 

Waarom ga jij naar ’t Stoepje bakker Patrick 

Patrick zijn klanten kennen hem al heel erg lang. Je kan wel zeggen dat Patrick letterlijk op de markt is opgegroeid. Met zijn mooie verkoopwagens brengt hij de nostalgie van de markt van vroeger weer naar boven. Daarnaast zien hij en zijn personeel er altijd verzorgd en netjes uit, “dit is een must als je op de markt staat.” ’t Stoepje bakker Patrick heeft een groot assortiment aan heerlijk brood, koek en banket. Wil jij een keer wat anders? Dan nemen Bram en Patrick dit de volgende week gewoon voor je mee! Patrick wil de klant namelijk alles kunnen bieden. 

Het mooiste moment van de dag voor Patrick? 

“Iedere dag is anders. Het werken op de markt is mijn lust en mijn leven, ik doe het met heel veel liefde. Toch geeft het heel veel voldoening om na een drukke dag met een lege vrachtwagen naar huis te gaan.”